Guides

Fjern alle toolbars fra dine browsere

De fleste kender nok at man pludselig har en række af toolbars installeret på sin browser.
De rigtig irriterende og kan nogen gange være svære at afinstallere.

Fjern blokeringen af grooveshark

Mange har opdaget at et godt alternativ til spotify er Grooveshark.

Flere internetudbydere har desværre valgt at blokere for tjenesten (Yousee, TDC, 3, Fullrate mfl. )

Heldigvis findes der en nem måde at omgå blokeringen på.

Alternativ startknap til Windows

Her kommer en et bud på en alternativ starknap til Windows I denne startknap, er det ikke kun selve "knappen", der forandres, men en hel række af funktioner, man får oven i hatten.

Få start knappen tilbage i Windows 8

Har du også fået det nye Windows 8, og syntes det er virkeligt irriterende, du ikke har din start-knap? Se her hvordan du med få steps, får den tilbage, med et lille program: Classic Shell

Beskyt dit privatliv på nettet

Når man skriver mange indlæg rundt omkring på nettet, kan det være rart, at kunne styrer hvem der kan se hvikle indlæg og hvem der ikke kan. Eks. kan det være man skriver noget på Facebook eller Twitter, man ikke vil have sin familie til at se. Se her hvordan du gør det.

Tag backup af dine "Game Saves"

Du har måske oplevet det før - Du har en masse spil installeret på din computer, og pludselig kan der være sket noget så du er nødsaget til at formatere, og ligge windows ind igen. Men hvad nu med alle dine "Game Saves" i alle dine mange spil? - Her viser vi dig hvordan du kan tage backup af disse, samt hvordan du genskaber dine "Game Saves".

Upload videoer til YouTube

Vi kan bruge timevis på YouTube - Se den ene video efter den anden, men hvordan er det lige at man selv ligger film op? Det er faktisk ikke så svært. Her viser vi jer, hvordan man ligger sine videoer op på YouTube.

Bloker spilanmodninger på facebook

Er du også træt af alle de mange spil anmodninger på facebook ? Du bliver oversvømmet med beskeder som denne: "Julie inviterede dig til at spille farmville." "Hanne inviterede dig til at spille HayDay.'." osv osv osv... Her viser vi dig, hvordan du nemt kan blokere for disse anmodninger

Husk alle dine noter med Evernote

Har du også svært ved at holde styr på alle dine noter? Evernote, har lavet et fantastisk program, som holder styr på alle dine noter - på en overskuelig og nem måde. Det fede ved det, er at Evernote findes til alle enheder. - Så har du altid har din notesbog med dig.

Optag når du gamer med Fraps

Vidste du at du kan optage din skærm når du spiller? - Det kan du :) Der findes mange programmer derude til at optage skærmen, men en af de mest brugte til det ; Fraps. Her viser vi dig hvordan, du kan optage en film af at, du gamer med Fraps.

Sider